CliniClowns

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg. Dat kan dankzij nauwe samenwerking met de zorg en de talloze supporters die ons met geld, tijd en kennis steunen.
De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven en in zorginstellingen voor mensen met dementie. Ook via de CliniClowns App kunnen kinderen live contact met de clowns maken.

Inschrijven

Help je ook mee? Schrijf je dan nu in en doneer! Want met jouw gift kunnen de CliniClowns meer dagen in zorginstellingen en ziekenhuizen spelen. Zo geef je iedereen die het hard nodig heeft vrolijkheid, ontspanning, zelfvertrouwen en kracht. Dankjewel!

Door middel van het inschrijfgeld van €20,- te voldoen op rekeningnummer:
NL17INGB0009250216 t.a.v Bootcamp Victory Soldiers bent u officieel ingeschreven.
Let op: Zet in de omschrijving uw volledige naam inclusief Cliniclowns Obstaclerun voor de duidelijkheid.

Download uw inschrijfformulier hieronder