Over ons: Bootcamp Victory Soldiers

Jordi

B O O T C A M PV I C T O R YS O L D I E R S

Mijn naam is Jordi Hotting, en ben woonachtig in Oude-Tonge.
Voetbal is altijd mijn lust en leven geweest, tot Defensie voor de deur stond. Wat ben ik veranderd in mijn persoonlijkheid, Mindset en Kracht. Daardoor kan ik haast wel zeggen dat dit mijn leven heeft gevormd tot wie ik nu ben. De eerste jaren bij defensie stonden vooral in het teken van bijvoorbeeld: Leren, Luisteren en Doen. Ik ging mezelf testen in hetgeen dat ik niet wist wat er in mezelf zat, namelijk: discipline, emoties en prestaties leveren onder barre omstandigheden.
Toen ik als Korporaal een groep geleid heb in mijn uitzending in Irak, heeft mij dit laten inzien dat dit is wat ik wil. Lesgeven en progressies maken.
Persoonlijk iemand kennis laten maken met zijn/haar eigen mindset en persoonlijke doelstellingen halen d.m.v.  kracht, intervallen, mentaliteit maar ook groepsdynamiek in verschillende weersomstandigheden. Naast het instructeur zijn vind ik het echter ook heel prettig een band met iemand te creëren en samen te evalueren waar je stond en waar je nu staat. Kortom:

“Het begint bij jezelf en het eindigt bij jezelf, opgeven is geen optie.”

Jordi Hotting

Michael

M I C H A E L   L O O I JP E R S O N A LT R A I N I N G

Ik ben Michael Looij, en woonachtig in Oude-Tonge. Als 6 jarige jongen ben ik op voetbal gegaan en heb dit met plezier gedaan. Op 18 jarige leeftijd ben ik gaan thaiboksen. Bij deze sport kwam ik erachter wat het belang van de juiste “mindset” is. Na ongeveer 7 jaar met veel plezier deze sport te hebben beoefend kwam ik aanraking met krachttraining. Vanaf het moment dat ik mijn lichaam zag veranderen wist ik dat dit mijn ding was. Zodoende ging ik alle informatie die er te vinden was over training en voeding lezen en mezelf hierin verdiepen. In 2014 heb ik mijn diploma Fitnesstrainer A gehaald, 2 jaar later in 2016 heb ik het diploma Fitnesstrainer B/Personal Trainer gehaald en verder heb ik in 2018 heb ik het diploma Gewichtsconsulent behaald. In de afgelopen jaren heb ik kunnen zien wat je met de juiste mindset en juiste kennis kunt bereiken. Daardoor vind ik het geweldig om mensen te helpen met het behalen van hun doelen, welk doel dit ook mag zijn, elk doel is voor mij leuk en uitdagend! Met de juiste kennis en de juiste mindset is elk doel te behalen.

“The body achieves what the mind believes.”

Michael Looij

Over ons: Michael Looij Personal Training, MLPT
Over ons: Michael Looij Personal Training, MLPT

MLPT is gecertificeerd fitnesstrainer, personal trainer en gewichtsconsulent. Hij kan u helpen bij verschillende doelen zoals afvallen, gespierder worden, conditie opbouwen maar ook het algemeen fitter worden. Ook kan hij u helpen met het allerbelangrijkste voor het behalen van elk doel, uw voeding. Hij kan uw huidig voedingspatroon bekijken en samen met u een aangepast voedingspatroon opstellen waardoor u sneller uw doel zult bereiken. De juiste training in combinatie met gezonde voeding zullen samen zorgen voor een gewenst resultaat. De personal trainingen die MLPT geeft zullen plaatsvinden bij Dynamic Motion in Oude-Tonge. In overleg kan er gekozen worden voor een andere locatie zoals bij u thuis of in de buitenlucht. Facebook: mlpt

 • Personal Training (Dynamic Motion in Oude-Tonge)
  (krachttraining/cardio/boks training)
 • Personal Training aan huis
 • Personal Training op locatie (buiten)
 • Voedingsadvies
 • Bedrijfs-Evenementen-fitness
 • Sport gerichte krachttrainingen
 • Obstacleruns
Over ons: Bootcamp Victory Soldiers

Bootcamp Victory Soldiers helpt u ten eerste met de juiste trainingen en mindset. Dan heb ik het over fit worden. Conditie, kracht, discipline, maar ook jezelf grensverleggend opstellen. Progressies maken noemen we dat in de sportindustrie.
De trainingen vinden altijd buiten (mits de aanvraag) plaats om zijn of haar weerstand maximaal te testen in verschillende weersomstandigheden.
Er kunnen altijd vragen worden gesteld of wij op een locatie de trainingen willen verzorgen. Facebook: Bootcamp Victory Soldiers

 • Bootcamps
 • Small Group trainingen
 • Obstacleruns
 • Personal Training Outside (mindset)
 • Bedrijfs-Evenementen-fitness
 • Sport gerichte krachttrainingen